Rumored Buzz on بیماری سلیاک تغذیه

درد مقعدی زنان و مردان، علت تیر کشیدن مقعد و درمان خانگی

بیماری سلیاک یک اختلال گوارشی است که در اثر واکنش غیر طبیعی سیستم ایمنی به گلوتن ایجاد می‌شود. بیماری سلیاک به نام‌های اسپرو، اسپروی غیر حاره‌ای، عدم تحمل گلوتن و آنتروپاتی حساس به گلوتن نیز نامیده می‌شود. در بیماری سلیاک، پاسخ سیستم ایمنی بدن به گلوتن باعث ایجاد ماده‌ای سمی می‌شود که پرزهای روده را از بین می‌برد. پرزهای روده، برآمدگی‌های انگشت مانند داخل روده کوچک هستند.

اگر پزشک متخصص کودکان، احتمال ابتلا به سلیاک را بدهد، درخواست انجام آزمایش خون می‌کند. جواب آزمایش خون تشخیص قطعی بیماری سلیاک نیست، تنها احتمال ابتلا یا عدم ابتلا به این بیماری را تعیین می‌کند.

بر اساس جواب آزمایش خون، پزشک برای تشخیص قطعی بیماری درخواست اندوسکوپی می‌کند.

آزمایش خون معمولا در افرادی انجام می شود که علائم خاصی ندارند و نزدیکان آنها به این بیماری سلیاک مبتلا هستند.

حتی اگر بیماری سلیاک با علائمی همراه نباشد، ایجاد آسیب در سلول‌های روده اتفاق خواهد افتاد.

جراحی لابیاپلاستی یک عمل درمانی و زیبایی است که با هدف کاهش اندازه‌ لابیا مینور یا همان فلپ‌های پوست دو طرف دهانه…

هر چقدر هم که این حالت نگران کننده به نظر می رسد، معنی آن این است که مدفوع نسبت به مدفوع دیگری که غرق می شوند، چگالی کمتری دارد.

تجربیات و پرسش‌های خود را در مورد بیماری سلیاک در نوزادان، از طریق بخش «نظرات و پرسش ها» با کارشناسان و خوانندگان ستاره به اشتراک بگذارید.

ترند جدید در دنیای شلوار زنانه سال ۲۰۲۴

اما اگر فرد نیاز داشت که مکمل‌ها و مولتی ویتامین‌های بدون جزئیات علائم بیماری سلیاک گلوتن بخورد باید با پزشک مشورت کند.

یبوست به صورت اجابت مزاج کمتر از سه بار در هفته تعریف می شود. ممکن است دلایل زیادی وجود داشته باشد که منجر شود این کمبود را تجربه کنید. مشکلات عصبی در داخل و اطراف کولون یا رکتوم ممکن است باعث کاهش مدفوع شود، همچنین مشکلات عضلات لگن و شرایطی که بر هورمون‌ها تأثیر می‌گذارند، مانند بارداری یا دیابت، نیز می‌توانند عامل این وضعیت باشند.

● مسائل مربوط به سلامتی مانند جراحی، بارداری، عفونت ها یا استرس شدید گاهی اوقات می توانند علائم بیماری سلیاک را ایجاد کنند.

حساسیت غذایی چیست ؟ وقتی سیستم ایمنی بدن به چیزی که می‌خورید یا می‌نوشید واکنش غیرعادی نشان می‌دهد، به آن حساسیت یا آلرژی غذایی می‌گویند. آل...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *